برگزاری کارگاه آشنایی با مراحل رشد کودک از بدو تولد تا 4 سالگی

هر مرحله از مراحل رشد انسان، داراي ويژگي هاي مخصوص به خود است كه با آشنايي كامل با این ويژگي ها، مي توان به شناخت  بهتری از خود و ديگران دست بیابیم. بی شک سال های ابتدای کودکی از مهم ترین سال های حیات است؛ چرا که تجربیات این دوران، زیر بنای زندگی آینده هر انسانی خواهد بود. در همین راستا مرکز مشاوره به منظور آشنایی دانشجویان با مراحل رشد ؛ اقدام به بر گزاری کارگاهی تحت عنوان « مراحل رشد کودک: از بدو تولد تا 4 سالگی» نمود.

در این کارگاه که در مورخ9/2/1397 برگزار گردید؛ دانشجویان با مواردی از قبیل چگونگی شکل گیری شخصیت کودک، نقش والدین در فرایند رشد کودک، بررسی نیازهای کودک در سنین مختلف و آموزش های متناسب با آن، شیوه های برقراری ارتباط صحیح والدین با کودکان در این سن و.. آشنا شدند. در پایان کارگاه نیز دانشجویان به طرح سؤالات خود در این حوزه پرداختند.