پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س)

إنا أعطیناک الکوثر

اگر روزی باید روز زن یا روز مادر باشد، چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت با سعادت فاطمه زهرا(س) است؛ زنی که افتخار خاندان وحی است و چون خورشیدی بر تارک اسلام عزیز می‌درخشد .
امام خمینی (ره)

روز بيستم‌ جمادي‌ الثاني‌ سال‌ پنجم‌ ، بيت‌ وحي‌ و نبوت‌ به‌ یمن قدوم نورانی اختري‌ منور گشت‌ که مادر رسالت، همسر ولایت، رحمت حق، گل گلزار نبی، عزیز سرمدی، یگانه گوهر از نسل احمد، خاتون دو سرا، ام ابیها و الگوی بی بدیل تمام جهانیان است .
 بیستم جمادی الثانی همچنین یادآور طلوع فرزند زهرای اطهر، بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی(ره) پرچمدار اسلام ناب محمدی(ص)در عصر حاضر می باشد .

توجه به شخصيت نوراني حضرت فاطمه سلام الله علیها كه حجت خدا بر ائمه معصومين عليهم السلام بود نه فقط براي زنان ما كه براي همه آحاد مرد و زن مسلمان و بلكه هر انسان جوياي حقيقت سرمايه ارزشمندي است كه قادر است انسان و انسانيت را از غبار اوهام و انحرافات رهايي بخشيده و او را به سر منزل مقصود رهنمون گردد. روز ولادت چنين بانوي والايي كه به شايسته ترين وجه از سوي حضرت امام خميني(ره) به عنوان روز زن و روز مادر ناميده شد جهت گيري بي نقص آن امام همام را در معرفي مسير تعالي به زنان نشان مي دهد.

اينجانب اين روز خجسته را به همه بانوان دانشگاهي اعم از استاد، كارمند و دانشجو تبريك و تهنيت مي گويم و امیدوارم که با تأسی به سیره آسمانی أم ابیها علاوه بر جمال زهد، جلال دانش و علو عفاف ، در دفاع از ارزش های اسلامی و نیز اخلاق اسلامی پیشگام و پیشتاز باشید .

محمود فرهادیان
رییس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان