برگزاری مراسم اولین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز کرمان

اولین سالگرد شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز کرمان با حضور جمع کثیری از مسئولین ، دانشجویان واساتید برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،خانم دکتر فاطمه معین‌الدینی رئیس دانشگاه پیام نور کرمان ،در مراسم سالگرد تدفین شهدا ی گمنام دانشگاه پیام نور مر کز کرمان ،با بیان اینکه سال گذشته دانشگاه پیام نور کرمان افتخار میزبانی دو شهید گمنام را به دست آورد اظهار داشت: میزبانی این شهدا برکات زیادی را برای دانشگاه به دنبال داشت.
وی افزود: شهدا از جنس نور بودند و برای اینکه به مقام شهید برسند از تعلقات دنیوی رها شدند.
 رئیس دانشگاه پیام نوراستان کرمان با اشاره به تجلیل از مقام شامخ شهدا گفت: شهدا مانند افتاب وباران هستندو هنگامی که باران می بارد ویاآفتاب می تابد هرکسی با اندازه ایی از برکات شان یهره مند می شود.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید لنگری‌زاده از شهدای مدافع حرم گفت: این شهید بزرگوار سال گذشته بیشترین زحمات را برای تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام در دانشگاه پیام نور کرمان داشت.
همچنین در این مراسم سردار حسین کاجی فرمانده گردان تخریب لشگر 17 علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) قم گفت:4500شهید از دفاع مقدس در سنگرها مانده اند وخانواده هایشان منتظرند.
وی افزود: شهدا زنده اندو نظاره گر زندگی ماهستند وشهدای دفاع مقدس ما  الگویی برای رزمندگان جهبه های مقاومت امروز شده اند.
در این مراسم ،مادر شهید محمد معماریان با بیان اینکه سال 65 فرزندم به شهادت رسید اظهار داشت: در مجلسی که به نام شهدا بنا شده بدانیم که باید به حرفی که می‌زنیم عمل کنیم.
همچنین در این مراسم از همسر شهید شهید لنگری‌زاده از شهدای مدافع حرم تجلیل واز عکس این شهید رونمایی شد.
مراسم سالگرد شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز کرمان ،با سخنرانی سردار حسین کاجی فرمانده گردان تخریب لشگر 17 علی‌بن‌ابی‌طالب(ع) قم در دوران دفاع مقدس و روایت‌گری مادر شهید محمد معماریان وجمع کثیری از مسئو لین اساتید ودانشجویان برگزار شد.
گفتنی است:در پایان این مراسم دانشجویان ،اساتید ومسئولین با گل باران قبور شهدا به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه پیام نور مرکز کرمان ادای احترام نمودند.