هم اندیشی می تواند در راستای رفع مشکلات و توسعه دانشگاههای پیام نور مفید واقع شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز کرمان ،دکتر محمود فرهادیان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان در بازدید رئیس و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان ازمرکز کرمان گفت:اشتراکات مذهبی و فرهنگی زیادی بین استان کرمان و سیستان و بلوچستان وجود دارد و زمانی در دفاع مقدس سردار سلیمانی و  سردار شهید میر حسینی افتخار سیستان و بلوچستان در لشکر ثارالله کرمان رشادت ها آفریدند و ما امروز می توانیم در این سنگر علم با هم اندیشی و تبادل تجربیات نیز به جامعه علمی  خدمت نمائیم.
رئیس دانشگاه پیام نورمرکز کرمان افزود: تبادل اطلاعات و هم اندیشی در زمینه مسائل مختلف می تواند در راستای رفع مشکلات و توسعه دانشگاههای پیام نور مفید واقع شود.
دکتر فرهادیان تصریح کرد: باید تلاش کرد که در کنار ایجاد رشته های همسو با نیاز استان، زمینه برای ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز افزایش پیدا کند .
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان گزارشی از روند توسعه و پیشر فت های عمرانی  در خلال بازدید برای مسئولین دانشگاه پیام نور استان سیستان بلوچستان ارائه کردند.
گفتنی است :رئیس و مدیران دانشگاه سیستان و بلوچستان ، از یادمان شهدای گمنام، مسجد، کارگاههای فنی و مهندسی، سالن امتحانات، بخش های مختلف آموزش ،سایت آزمون های الکترونیکی ،کتابخانه، مرکز مشاوره و وآزمایشگاهها ومجموعه ورزشی دیگر بخشهای پیام نور مرکز کرمان بازدید نمودند.