بازدید رئیس و مدیران ستادی دانشگاه پیام نور استان سیستان و بلوچستان از مرکز کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نورمرکز کرمان،خانم دکتر معین الدینی رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در نشسیت هم اندیشی مسئولین و روسای مراکز و واحدهای پیام نور استان سیستان و بلوچستان و استان کرمان، که در پردیس شماره 2 مرکز کرمان برگزار شد، اظهار داشت:دانشگاه پیام نور در استان کرمان دارای 29 مرکز و واحد است وبیش از 22 هزار دانشجو در این مراکز و واحد ها مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان افزود: دانشجویان پیام نور در استان کرمان در مقطع کارشناسی  110 رشته وگرایش و در مقطع کارشناسی ارشد در 21 رشته ودر مقطع دکتری در یک رشته مشغول به تحصیل هستند.
وی با اشاره به افتخارات دانشجویان دانشگاه پیام نور استان کرمان در زمینه های مختلف گفت: تیم فوتسال دانشگاه پیام نو در در رده سنی جوانان در لیگ کشور حضور دارد و قهرمان رشته وشو بین المللی از دانشجویان مرکز سیرجان است که در مسابقات اخیر مدال نقره را کسب کرده است
خانم دکتر معین الدینی تصریح کرد: طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه پیام نور استان کرمان، رتبه سوم را کسب نموده است .
وی افزود: در دانشگاه پیام نور استان کرمان 17 کلینیک کارآفرینی ووشرکت دانش بنیان در حال فعالیت است که 2 شرکت از معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری مجوز فعالیت دارند وچند محصول نیز به ثبت رسانده اند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان افزود: در حوزه عمرانی علاوه بر اتمام  طرح های نیمه تمام مرکز و واحد های پیام استان کرمان در عمرانی  یک تحول بزرگ داشتیم.
خانم دکتر معین الدینی افزود: امروز دانشگاه پیام نور استان کرمان با سرعت در حال پیشرفت است وامید واریم که بتوانیم خدمتی به فرزندان این مرزو بوم داشته باشیم.
رئیس دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان  نیز در این نشیت صمیمی گفت: دانشگاه پیام نور نقش بسزائی در توسعه علمی استان داشته و باید این حضور را به بهترین شکل پاس داشت.
دکتر اویسی افزود: اکنون 12 هزار دانشجو در 10مرکز و واحد دانشگاهی پیام نور سیستان وبلوچستان در 105رشته گرایش در مقطع کارشناسی  و200 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیل هستند.
ایشان همچنین با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان گفت: با فعالیتهای انجام شده و اطلاع رسانی های مناسب در خصوص جذب دانشجو استان سیستان و بلوچستان نسبت به سال گذشته ۲۸ درصد افزایش دانشجو در مرحله پذیرش از طریق کنکور سراسری و پذیرش بدون آزمون داشته و در مرحله  تکمیل ظرفیت سال جاری نیز نسبت به سال گذشته ۴۹ درصد افزایش جذب دانشجو داشته است .
وی بااشاره به سفر به کرمان و بازدید از بخش های مختلف پیام نورمرکز کرمان گفت: ما به عنوان تبادل اطلاعات وهم اندیشی در مسائل مختلف دانشگاه واشتراکات مذهبی ،فرهنگی واجتماعی به دانشگاه پیام نومرکز کرمان آمدیم.
دکتر اویسی در پایان گفت: دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در بین مراکز آموزش عالی این استان از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است که این امر با حمایت های ویژه هیات رئیسه دانشگاه جناب اقای دکتر رستمی ودکتر اکبری  تحقق یافته است.
در این نشسیت دکتر علیرضا محدثی معاون دانشگاه پیام نور استان کرمان  با اشاره به تبادل اطلاعات وهم اندیشی در بین دانشگاه پیام نور استان کرمان وسیستان بلوچستان افزود: داشتن اطلاعات از وضعیت دانشگاهها می تواند به راهنمایی دانشجویان در دو استان کمک کند.
وی بااشاره تبادل تجربیان وهم اندیشی در زمینه در آمد زایی افزود شرکت های دانش بنیان و آزمایشگاهها ، کلینیک مشاور از جمله امکانات خوبی در دانشگاه پیام نور است وباید بستر های لازم در زمینه در آمد زایی ایجاد شود وامروز تا نقطه مطلوب فاصله داریم.
 وی افزود: تنها راه استفاده از شرکت های دانش بنیان راه اندازی مراکز رشد در دانشگاه است که می تواند ایده های دانشجویی به ثمر برساند.
همچنین در این نشست صمیمی، دکتر محمود فرهادیان رئیس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان گفت:اشتراکات مذهبی و فرهنگی زیادی بین استان کرمان و سیستان و بلوچستان وجود دارد و زمانی در دفاع مقدس سردار سلیمانی و  سردار شهید میر حسینی افتخار سیستان و بلوچستان در لشکر ثارالله کرمان رشادت ها آفریدند و ما امروز می توانیم در این سنگر علم با هم اندیشی و تبادل تجربیات نیز به جامعه علمی  خدمت نمائیم.
رئیس دانشگاه پیام نورمرکز کرمان افزود: تیادل اطلاعات و هم اندیشی در زمینه مسائل مختلف می تواند در راستای رفع مشکلات و توسعه دانشگاههای پیام نور مفید واقع شود.
دکتر فرهادیان تصریح کرد: باید تلاش کرد که در کنار ایجاد رشته های همسو با نیاز استان، زمینه برای ایجاد مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز افزایش پیدا کند .
رئیس دانشگاه پیام نور مرکز کرمان گزارشی از روند توسعه و پیشر فت های عمرانی  در خلال بازدید برای مسئولین دانشگاه پیام نور استان سیستان بلوچستان ارائه کردند.
گفتنی است :رئیس و مدیران دانشگاه سیستان و بلوچستان ،ضمن ادای احترام به مقام شامخ دو شهید گمنام  از یادمان شهدای گمنام، مسجد، کارگاههای فنی و مهندسی، سالن امتحانات، بخش های مختلف آموزش ،سایت آزمون های الکترونیکی ،کتابخانه، مرکز مشاوره و وآزمایشگاهها ومجموعه ورزشی دیگر بخشهای پیام نور مرکز کرمان بازدید نمودند.