اطلاعیه در خصوص ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد

مرحله اول: ثبت نام غیرحضوری درتاریخ مقرر اعلام شده درسایت زیر

www.reg.pnu.ac.ir

در سمت راست صفحه مراحل ثبت نام غیر حضوری نوشته شده است.

- مدارک لازم جهت ثبت نام غیر حضوری که باید درسیستم باحجم کمتراز200اسکن گردد.

-صفحه اول وسوم شناسنامه

- کارت ملی پشت ورو

- کارت پایان خدمت

- اصل مدرک لیسانس ( فرم تعهد خدمت از اداره اموزش وپرورش برای متعهدین خدمت)

مرحله دوم :با توجه به تاریخ اعلام شده در گواهی پذیرش غیر حضوری جهت تشکیل پرونده حضوری لطفا به آدرس زیرمراجعه نمایید:

کرمان-انتهای بولوار 22 بهمن- میدان پژوهش-جنب دانشگاه شهیدباهنر-دانشگاه پیام نور کرمان-پردیس شماره 1-دفتر تحصیلات تکمیلی .تلفن تماس:03433353647

1-اصل وکپی تمام صفحات شناسنامه 2سری

2-اصل وکپی کارت ملی پشت و رو2 سری

3- اصل وکپی مدرک لیسانس 2 سری(دانشجویان فارغ التحصیل پیام نور باید فیش واریزی به مبلغ ده هزار تومان دربانک ملی بنام دانشگاه پیام نور به شماره حساب جهت تاییدیه تحصیلی واریز نمایند.2178603802002)

4- شش قطعه عکس رنگی سه درچهارر زمینه سفید بدون عینک

5- اصل وکپی کارت پایان خدمت

مرحله سوم:فرم نظرسنجی

شايان ذكر است قبل از شروع ثبت نام مي بايست نسبت به پر نمودن فرم شناسه ورزشي از مسير زير اقدام نماييد

ارزشيابي ---> نظرسنجي ---->پاسخگويي افراد به سوالهاي نظرسنجي

نوع نظرسنجي را 13 انتخاب نماييد و فرم مربوطه را كامل كنيد .سپس دكمه پايان عمليات را بزنيدو بعد دكمه پايان پاسخگويي را اعمال كنيد .سپس از سيستم خارج شويد و دوباره وارد سيستم جهت مراحل زير شويد.

مرحله چهارم :پرداخت شهریه وانتخاب واحد

كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت مي باشند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:

4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :

منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور

4-2 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :

منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو

5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:(_لطفا بعداز انتخاب واحد پرینت آنرا دریافت کنید.)

ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"